Wat betekent inzicht voor jou?

Vandaag heb ik uit elke set inzichtkaarten die ik heb een kaart getrokken. En dat zijn een hoop inzichten. Teveel om in 1 dag te verwerken 😊

Op 22 oktober bied ik korte inspiratiewandelingen en inspirerende gesprekken in Amerongen aan, waarbij ik je uitnodig om 1 of meerdere inzichtkaarten te trekken uit de sets die ik heb.

Een inzichtkaart is geen waarheid. Geen voorspelling. Geen abracadabra. Een inzichtkaart is een middel, een uitnodiging om over iets na te denken. Om te onderzoeken en uit te spreken hoe je over iets denkt. Om te reflecteren op je eigen gedrag en overtuigingen. Niet te zwaar. Niet te licht.

Durf jij in de spiegel te kijken? Met open en verwonderende blik? Onderzoekend? Wat betekent inzicht voor jou? Zie je dit als het planten van een zaadje? Of betekent inzicht hebben dat je het ook gelijk voor 100% perfect moet kunnen uitvoeren?

Durf jij te luisteren naar je eigen stem? Te vertrouwen op dat je de juiste kaart trekt? Zie je de kaart als bevestiging of voel je weerstand? Durf jij om dieper na te denken over jezelf?

Ik nodig je van harte uit om kennis te maken met Inspirerend Gesprek op zondag 22 oktober. Zie voor meer informatie: https://www.inspirerendgesprek.nl/agenda/

PS En om inzicht te geven in hoe een inzichtkaart kan werken, zal ik in de komende weken meerdere berichten plaatsen naar aanleiding van de inzichtkaarten op bovenstaande foto. Ik nodig mezelf graag uit voor het opdoen van inspiratie, inzicht en groei.