Agenda

Naast de inspiratiewandelingen en luistersessies bied ik ook onderstaande activiteiten aan.
Ik verwelkom je graag bij 1 of meerdere van onderstaande activiteiten.

Verdieping door Inzichtkaarten

Seizoen
Zomer (20 juni t/m 21 september 2024)

2x een inspirerend gesprek, 1,5 uur
3x een inspiratiewandeling, 2,5 uur
Locatie: Amerongen (of omgeving)

Kosten
Traject individueel: 225 euro
Traject groep: 75 euro p.p. (max 4 personen)

Aanmelden

Er is een vraag of thema die telkens weer verschijnt in je leven. Of een overtuiging die je elke keer weer belemmert. Je wilt het oplossen. Je bent gericht op het resultaat. Maar hoe meer je je best doet, hoe groter het lijkt te worden. Wat gebeurt er als je je vraag, terugkerend thema of overtuiging op een verdiepende (en inspirerende!) manier gaat onderzoeken en minder aandacht schenkt aan het antwoord of oplossing?

Tijdens het traject ‘Verdieping door inzichtkaarten’ nodig ik je uit om voor een langere periode (1 seizoen, 3 maanden) jouw vraag, overtuiging of thema op een dieper niveau te onderzoeken met behulp van inzichtkaarten.

Je kunt het traject individueel volgen (1 op 1 gesprekken). Of in een groepje van 4 deelnemers. Het traject voor groepjes gaat door als er minimaal 3 deelnemers zijn.

De kosten kunnen vooraf in 1 keer voldaan worden of in 3 termijnen. Je ontvangt een factuur of betaalverzoek van mij.

Meer informatie? Lees hier verder....

5 elementen
Groei

Stiltewandelingen

Data
Zaterdag 21 september 2024
Zondag 4 mei 2025
Tijdstip: 13.30 - 16.00 uur
Start vanaf: Tabakschuur in Amerongen

Kosten
5 euro per stiltewandeling
De deelnamebedragen  worden volledig gedoneerd aan War Child

Aanmelden

Hoe vaak neem jij de tijd om even stil te zijn? Om met meerdere mensen in alle rust te wandelen in het bos? Om bewust de tijd te nemen voor stilte en vertragen?

Twee keer per jaar organiseer ik een stiltewandeling. Op 4 mei, de dag waarop we herdenken. En op 21 september, de Dag van de Vrede. Een extra moment om na te denken over verschillen, overeenkomsten, vooroordelen en verbinding. Een moment om bewust na te denken over de kracht van mensen. Over liefde, over veiligheid en over bescherming.

De wandeling wordt voor een groot deel in stilte afgelegd. Aan het begin van de wandeling ontvang je als deelnemer een envelop met meerdere kaartjes. De vragen, citaten, stellingen die op de kaartjes staan nodigen uit om na te denken en te voelen. Op een aantal momenten is er tijd om met elkaar in gesprek te gaan. Om verbinding met elkaar te maken, vanuit dankbaarheid en respect.

Witte duif
verbindng
Zorgeloosheid