Algemene voorwaarden

Op deze pagina vind je de algemene voorwaarden van Inspirerend gesprek.

Activiteiten Inspirerend gesprek
Inspirerend gesprek biedt activiteiten aan die hoofdzakelijk in de natuur plaatsvinden. Inspirerend gesprek is niet verantwoordelijk voor ongevallen of schades die mogelijk kunnen plaatsvinden tijdens een activiteit.

Betaling
De kosten van de activiteiten van Inspirerend gesprek staan vermeld op de website. Als je je aanmeldt voor een activiteit ga je akkoord met deze kosten. Betaling vindt bij voorkeur plaats voorafgaand aan een activiteit, maar in ieder geval uiterlijk binnen 7 dagen na een activiteit. Je ontvangt altijd per mail een factuur voor de activiteit. Betaling via een betaalverzoek per WhatsApp is mogelijk.

Annuleren afspraak
Een afspraak annuleren is kosteloos tot uiterlijk 24 uur vóór een activiteit.
Bij annulering binnen 24 uur vóór de activiteit worden de volledige kosten in rekening gebracht.
Bij afwezigheid bij een activiteit zonder berichtgeving worden ook de volledige kosten van het de activiteit gefactureerd.

Vermelden reacties op de website Inspirerend gesprek
Inspirerend gesprek biedt op de website de mogelijkheid om te reageren op geplaatste berichten. Inspirerend gesprek stelt positieve, kritische en inspirerende reacties zeer op prijs. Inspirerend gesprek heeft het recht om de reacties die niet respectvol zijn of die discriminerend zijn te verwijderen.

Bij klachten
Heb je een klacht over inspirerend gesprek, dan is het fijn als je dit mondeling of per mail wilt aangeven.

Privacy Beleid
Het privacy beleid van Inspirerend gesprek is te lezen via deze link.

Je kunt de algemene voorwaarden hier downloaden.