Van Hart tot Hart

In oktober 2022 ben ik begonnen aan de opleiding: Jezelf in beeld door Creatief Beeldend Werk (basisjaar 1 – Kunstzinnig Dynamisch Coachen). De opleiding wordt afgesloten met twee presentatiedagen, waarvan vorige week zaterdag de eerste dag met presentaties was.

Ik wilde graag op deze eerste dag mijn presentatie geven. Ik keek er naar uit, met een enthousiaste gespannenheid. Mijn hoofd stroomde over van de vele ideeën die ik had. De ene nog ingewikkelder en ingenieuzer dan de andere. En met al deze ideeën in mijn hoofd, kwam er niets uit mijn handen.

Tot het moment dat ik dacht: ik hou van eenvoud, maar wel op een verrassende manier. En toen kwam er 1 duidelijk idee naar voren die ik heb uitgewerkt en waar mijn rugzak vol met inspiratie een grote rol in speelde.

Een greep uit de ‘cadeautjes’ die ik mocht ontvangen vanuit mijn eigen rugzak met inspiratie tijdens mijn presentatie en waarbij ik kort iets vertelde over de link met de opleiding:

Niki trok voor mij een kaart uit de kaartenset Krachtdieren, van Petra Stam:
POEMA, Ik leer je te leven vanuit je essentie en autonome kracht om boven het verleden uit te stijgen en jouw eigen weg in de wereld te vinden. Laat via creatieve expressie van je horen en neem je plek in.

Vraag heden aan jou: Met welk dier voel jij je verbonden?

Linda pakte het doosje uit mijn rugzak waarin het Infinity symbool zat:
Het Infinity symbool staat voor mij voor oneindigheid, voor verbinding tussen mensen, voor verbinding tussen de binnen- en buitenwereld, voor beweging en met name voor verbinding door een liefdevolle knuffel, van hart tot hart.

Vraag heden aan jou: Wie wil jij graag een knuffel geven, van hart tot hart?

Veerle koos het muziekdoosje uit van Robin Wood Music Boxes:
Een muziekdoosje met een verhaal en fantastische melodie. Het muziekdoosje laat de klanken horen van het liedje: I did it my way….

Vraag heden aan jou: als je nu terugkijkt op je leven, van welke keuze die je hebt gemaakt in je leven kun je voluit zeggen: I did it my way! 

Ik kijk met enorm veel plezier terug op mijn presentatie en op de hele dag! Elke presentatie was uniek. Het is mooi om te zien hoe iedereen op haar eigen manier vormt geeft aan een presentatie.

Op naar 10 juni, de laatste dag met presentaties! Waarbij we aan het eind van de dag ons certificaat mogen ontvangen.