Wees welkom bij Inspirerend Gesprek

Tijd voor persoonlijke ontwikkeling vanuit inspiratie en verbinding

Het is waardevol om de tijd te nemen voor inspiratie en verbinding. Inspiratie heeft de kracht om je te raken. Om je hart te openen. Inspiratie prikkelt. Nodigt uit. Laat je nadenken. Kan je verrassen. Kan je enthousiast maken. Kan je weerstand laten voelen.

In gesprek gaan is een vorm van verbinding. Ergens woorden aan geven. Een gesprek kan de diepte in gaan als er vertrouwen is. Er ontstaat een diepere verbinding wanneer er van beide kanten oprechte interesse is. Als de nadruk ligt op het luisteren.

Een gesprek wordt echt diepgaand als ook de spreker luistert. Als de spreker de ruimte krijgt om zowel te spreken als te luisteren naar wat hij/zij zegt. Het proces van vertragen en rust is hierbij belangrijk. Voel je dat het klopt wat je uitspreekt? Zijn het sociaal wenselijke uitspraken of spreek je vanuit je hart? Spreek je uit wat voor jou echt van belang is en wat je bezighoudt?

Bij alle gesprekken die ik aanbied via Inspirerend Gesprek zal ik je uitnodigen om jezelf te openen via inspiratie. We creëren samen een veilige basis waarbinnen jij je kunt uitspreken. Ik luister en stel vragen. Het is aan jou hoe diep je het gesprek wilt aangaan. Of je je meer wilt laten inspireren. Of dat de nadruk ligt op het praten en je gehoord voelen. Of dat je bereid bent om in alle rust naar jezelf te luisteren.

Met Inspirerend Gesprek bied ik vier vormen van gesprekken aan:

Inspiratiewandeling (individueel) – Als je zowel in beweging wilt komen als wilt vertragen. Als je het fijn vindt om te wandelen in de natuur. Als je openstaat voor inspiratie.

Inspiratiewandeling (voor groepen) – Als je op een andere manier met je vriendinnen je vrijgezellenfeest of verjaardag wilt vieren. Zonder veel prikkels en met diepgang. Als je als team elkaar op een andere manier wilt leren kennen. En daarbij extra aandacht wilt besteden aan luisteren.

Coachgesprek – Als je een duidelijke coachvraag hebt. Als inspiratie je aanspreekt. Als je vanuit verschillende kanten je vraag wilt onderzoeken. Als je de kracht en heling van luisteren wilt ervaren.

Verdieping door inzichtkaarten – Als je langer de tijd wilt nemen om op ontdekking uit te gaan. En via inzichtkaarten een diepere laag in jezelf wilt ontdekken. Met verschillende vormen van gesprekken.

Daarnaast vind ik het ook fijn om buiten de sejtnjil te kleuren. Per seizoen organiseer ik meerdere eenmalige activiteiten. Deze activiteiten kun je lezen in de agenda op de website van Inspirerend Gesprek.

Voel je welkom,
Grote groet,
Brigitte