Reviews

"Wat andere mensen zeggen over Inspirerend Gesprek."

Brigitte is in staat om in stilte en met weinig woorden mensen met elkaar te verbinden.

Met stille kracht creëert Brigitte tijdens de stiltewandeling een vrije, veilige ruimte waarin je mag zijn wie je bent. In die ruimte nodigt ze je uit om nader te luisteren, te voelen en te kijken. Dat doet ze op geheel eigen wijze: inspirerend, speels, uitnodigend maar altijd respectvol.

Aan het einde van de stiltewandeling voelde ik me meer verbonden met mezelf, de natuur en de mensen om mij heen.

- Patricia -

"Heel erg Dankjewel voor de mooie ervaringen tijdens de Stiltewandeling.
Het heeft mij dichter bij mezelf gebracht.
Ik ervaarde, zonder iets te moeten doen, dat ik er gewoon mag zijn en toch verbonden met elkaar.
Nu ik dit schrijf, voel ik Warmte en Blijdschap in mijn hart!"

- Joke -

"Terugkijken met een mooi, dankbaar gevoel. Je weet me uit te nodigen vanuit je hart, je prachtige kwaliteit. Ik voel me aangeraakt en reageer dan ook vanuit mijn hart en deel zonder oordeel dat wat mij beroert, ook al is dit heftig. Dank je wel voor een inspirerende middag."

- Anoniem -

"Een inspiratiewandeling met Brigitte is echt een kadootje voor jezelf. Een wonderbaarlijke stroom van rust, ruimte, inzicht en verbinding.
Dankjewel Brigitte voor je luisterend oor en het fijne, eerlijke gesprek!"

- Manon -

"Ik heb het gevoel dat ik na onze wandeling echt een sprong aan het maken ben om weer steeds meer van mezelf te voelen. Ik heb de kaarten even terug gekeken en dat proces is nog bezig, maar ik ga lekker! Dat wilde ik even met je delen. Je hebt me echt weer een stuk verder geholpen."

- Anita -

"Een heerlijk en eerlijk gesprek. Tijdens het gesprek dat ik afgelopen week met Brigitte had werden dingen zonder waardeoordeel helderder en scherper. Brigitte begrijpt je gevoelens en gedachten en luistert goed. Het is fijn om op deze manier gedachten te benoemen en je hiervan bewust te zijn. Meer in het nu leven!"

- Marit -

"Wat een inspirerende middag heb ik gehad met Brigitte. Ik kende Brigitte van bijna 30 jaar geleden en ik was benieuwd of we echt aan een inspirerend gesprek toe zouden komen, omdat we zoveel bij te praten hebben. Maar na een kopje thee en kort wat bijgekletst te hebben, begonnen we aan de wandeling. Brigitte opende de wandeling met een prachtige, zelfgemaakte kaart, die tijdens de hele wandeling door het bos, een leidraad vormde voor het gesprek. Het was dan ook helemaal niet moeilijk om te schakelen naar het hier en nu en open te staan voor alles wat er op ons pad kwam. En dat was heel veel kan ik zeggen. Tijdens het gesprek voelde ik me gezien en gehoord door Brigitte en de kaart was al een cadeau op zich; zo persoonlijk en echt passend bij mij. De kaart is met veel aandacht gemaakt aan de hand van een aantal vragen, die ik vooraf heb beantwoord. Gedurende de wandeling bleef ik constant geboeid en nieuwsgierig en wist Brigitte steeds de juiste snaar te raken, door de vragen die ze stelde, de speelse elementen die ze toevoegde en de dingen die allemaal uit haar rugzak kwamen. De kaart vormde de rode draad in het geheel, maar door de briefjes in de kaart en de keuzes, die ik mocht maken, kwam er al snel een thema naar voren, dat werd uitgediept en steeds weer terug kwam in het verdere verloop van de tocht. Het zat echt heel goed in elkaar en aan het eind van de wandeling was de cirkel helemaal rond (qua thema en gevoel) en ging ik vol inspiratie huiswaarts. Daar bleek de kaart nog veel meer verrassingen te hebben en nog een heleboel dingen om over na te denken. Het was een prachtige ervaring en ik ga zeker nog meer inspirerende gesprekken doen. Er zijn namelijk nog heel veel paden te bewandelen en Brigitte heeft me laten zien en voelen dat ze een uitstekende gids kan zijn. Dank je wel Brigitte voor deze waardevolle ontmoeting."

- Diana -

"Onlangs heb ik een inspiratiewandeling gedaan met Brigitte. Hoe fijn is het om dingen van je af te praten bij iemand met een luisterend oor.
D.m.v. kaartjes, waar vragen op staan kom je tot een goed gesprek.
Brigitte is een warm persoon en geeft je tips om mee verder te gaan. Het was een mooie inspirerende wandeling. Dank je wel😊"

- Wilma -

 

"Op pad in gevoel en met verbinding naar verdieping.
Wat een mooie ervaring met jou Brigitte."

- Geja -

“Wat een mooie wandeling die ik gemaakt heb met Brigitte! Brigitte stelt mooie vragen die mij tot nadenken zet en zo kwam ik tot nieuwe inzichten. Wat ik heel fijn vind aan het wandelen, is dat wij niet tegenover elkaar hoeven te zitten. Ik voelde mij op mijn gemak en kon zeggen wat ik wilde. Ik voelde mij veilig bij Brigitte!”

- Danielle -