Verdieping door Inzichtkaarten

Seizoen: de lente (21 maart t/m 20 juni)
2x Inspirerend Gesprek, 1,5 uur
2x Inspiratiewandeling, 2 uur
1x Buiten ‘de sejtnjil’ kleuren, 2 uur
Locatie: Amerongen/Doorn
Kosten: 195 euro

Aanmelden

 

Voor JOU, als je:

  • houdt van variatie
  • bereid bent om je open te stellen
  • langer de tijd wilt nemen om op onderzoek uit te gaan
  • het fijn vindt om op een dieper niveau verbinding aan te gaan
  • de kracht en heling van luisteren wil ervaren
Keltische bomen

Door de jaren heen zijn er vele waardevolle inzichtkaarten gemaakt met verschillende thema’s. De kaarten bieden de mogelijkheid om een vraag of thema op een inspirerende manier te bekijken. Gedurende 1 seizoen (3 maanden) neem je de tijd om werkelijk de diepte in te gaan.

We beginnen deze 3 maanden met een inspirerend gesprek. We maken kennis met elkaar en creëren een speelveld waarbinnen jij je veilig voelt. We gaan samen verkennen welke vraag voor jou centraal staat. Of welk onderwerp jij deze maanden wilt onderzoeken. Dit kan betrekking hebben op jezelf, op je werk, je relatie, het verleden, de toekomst, enz. Hierna nemen we in dit eerste gesprek de tijd om een keuze te maken uit de vele inzichtkaarten die ik heb. Je krijgt de keuze om 1, 2 of 3 kaarten uit te zoeken.

Met deze kaart of kaarten ga jij in de komende 3 maanden op verschillende manieren op onderzoek uit. Vragen die zeker tijdens de inspiratiewandelingen naar voren komen zijn: Wat betekent de kaart of kaarten voor jou? Welke antwoorden zijn er te geven? Ervaar je mogelijk weerstand? Tijdens de opdracht buiten ‘de sejtnjil’ kleuren ga je de kaart of kaarten op een beeldende manier verkennen. Beelden geven weer andere verrassende inzichten.

Tijdens het afsluitende inspirerend gesprek kijken we terug naar de afgelopen periode. Welke inzichten zijn er boven gekomen? Tijdens dit gesprek ontvang je tevens van mij een zelfgemaakte kaart die ik speciaal voor jou maak. Ik wil je daarmee iets tastbaars meegeven van deze maanden. Iets om op terug te kijken, maar ook ter verdere inspiratie.

De kosten kunnen vooraf in 1 keer voldaan worden of in 3 termijnen van 65 euro. Je ontvangt een factuur of betaalverzoek van mij.

5 elementen

 

Vertel het me
en ik zal vergeten.
Laat het me zien
en ik zal het onthouden
Laat het me ervaren
en ik zal het me
eigen maken.

– Confucius –

Heb je vragen?

Voel je vrij om contact met mij op te nemen via het contactformulierper mail of mobiel.
Ook als de kosten niet haalbaar voor je zijn.

Wees welkom bij Inspirerend Gesprek,
zoals je heden bent.