Luistersessie

Locatie: Allemanswaard, Amerongen
Kosten: 65 euro per gesprek (1,5 uur)

Aanmelden
Voor jou, als je:
  • er klaar voor bent om je verhaal te delen
  • de behoefte voelt om gehoord en gezien te worden
  • bedding wilt geven aan gevoelens van pijn, verdriet, boosheid en kwetsbaarheid
Vlinder

Het is voor ieder mens van belang om gehoord en gezien te worden. Sommige gebeurtenissen zijn pijnlijk, verwarrend en kunnen diepe indruk op je maken. Hierover praten, je gedachten en gevoelens delen, is helend. Met een belangrijke kanttekening: dat er op die momenten ook daadwerkelijk naar je geluisterd wordt.

Als luistercoach bied ik luistersessies aan. Een sessie waarin je alle ruimte ontvangt om je verhaal te vertellen. Dat je hierbij een veilige bedding voelt is cruciaal. Alleen als jij je veilig voelt kun je echt delen, eerlijk zijn, voelen wat je voelt. Zonder dat hier een oordeel over geveld wordt. Tijdens de luistersessie is er aandacht voor wat er speelt in jou. De nadruk ligt op het delen van je verhaal. Niet op het vinden van oplossingen. De eerste stap is dat je je gehoord en gezien voelt. Alleen jij weet en voelt wanneer je klaar bent voor een volgende stap.

Als luistercoach maak ik gebruik van de Luisterboom©methode, ontwikkeld door de Luisterschool. Deze methode bestaat uit zeven stappen, waarbij de volgende woorden centraal staan: vertragen, bedding, uiten, beleven, omarmen, hart, intuïtie en wijsheid.

"De luistersessies die ik aanbied gaan terug naar de eenvoud. Het bieden van tijd, aandacht en een open omarming die voelt als een veilige bedding waarin jij je verhaal kunt vertellen. Het leven is niet alleen maar mooi en perfect. Er is geen methode die kan garanderen dat je voor altijd gelukkig kunt zijn. Maar het is wel degelijk helend als je je gezien en gehoord voelt op die momenten dat je dat nodig hebt. En daarbij draait het om jouw waarheid."

Vertrouwelijkheid is voor mij belangrijk. Wat jij tijdens een sessie vertelt is van jou. Het is voor mij vanzelfsprekend dat ik hier niet met andere mensen over praat. Ik maak ook geen schriftelijk verslag van een luistersessie.

De dag na het gesprek ontvang je een factuur of betaalverzoek van mij. Ik waardeer het zeer als je deze binnen de betaaltermijn voldoet.

Water

 

 

Omgeef jezelf met mensen
die jou het verlangen geven
om zelf beter te worden.
Mensen die inspireren
om je mooiste leven te leven.

- voorpositiviteit.nl -

Heb je vragen?

Voel je vrij om contact met mij op te nemen via het contactformulierper mail of mobiel.
Ook als de kosten van een gesprek niet haalbaar voor je zijn.

Wees welkom bij Inspirerend Gesprek,
zoals je heden bent.