Inspiratiewandeling

Individueel

Duur: 2,5 uur
Mogelijke startpunten wandeling:
Mas Montagne, Amerongen
Kasteelwinkel Annebetje, Amerongen
Het wapen van Sandenburg, Doorn
Kosten: 37,50 euro

Aanmelden

Voor jou, als je:
  • behoefte hebt aan meer diepgang op een laagdrempelige manier
  • wilt onderzoeken wat jij zelf vindt en voelt, zonder dat dit gelijk perfect hoeft te zijn
  • jezelf op een andere manier beter wilt leren kennen
  • het gevoel hebt dat je een nieuwe weg wilt inslaan, maar nog niet precies weet welke
  • geniet van het bos en mooie gesprekken
Pad in het bos

Het bos ademt een bepaalde sfeer van rust uit. De natuur laat je vertragen. Even geen prikkels uit de digitale wereld waar we in leven. En tegelijkertijd kom je door het wandelen letterlijk in beweging. Inspiratie nodigt je uit om vanuit meerdere kanten naar iets te kijken. Als je open staat voor inspiratie kunnen dingen ontstaan. Een inzichtkaart met een vraag die je op een bepaalde manier raakt. Een gedicht waarbij het lijkt alsof deze speciaal voor jou is geschreven. Een doosje waar je iets uit kunt kiezen waarbij een glimlach op je gezicht verschijnt.

Tijdens de inspiratiewandeling ontstaat er als vanzelf een gesprek. Een gesprek waarbinnen je mag zijn wie je bent. Mag voelen wat je voelt. Waarbij je je gedachten hardop kunt uitspreken. Waar je hardop kunt brainstormen. Tijdens de inspiratiewandeling hoef je niet je best te doen. In het moment zelf dingen laten ontstaan is al meer dan genoeg.

Een paar dagen voorafgaand aan de wandeling stel ik een aantal vragen. Op basis van je antwoorden maak ik een unieke kaart voor jou. Deze kaart vormt de leidraad van de inspiratiewandeling.

"Jij staat centraal tijdens de inspiratiewandeling.
En tegelijkertijd nodig ik je uit om voor 2,5 uur deel uit te maken van mijn ‘bubbel’. Een bubbel vol veiligheid, met een bepaalde rust waar ook zeker ruimte is voor enthousiasme. Een bubbel waarin je ruimte krijgt om te ontdekken. Het blijft waardevol om te zien dat deze bubbel zo’n inspirerende en speelse ruimte biedt dat er als vanzelf nieuwe inzichten naar boven komen. Je leert jezelf op een andere manier kennen." 

De dag na de inspiratiewandeling ontvang je een factuur of betaalverzoek van mij. Ik waardeer het zeer als je deze binnen de betaaltermijn voldoet.

wandelen en kijken naar de lucht

 


Misschien ga je snel door het leven omdat je niets wilt missen.

Maar wat als je daardoor nu juist een heleboel mist?

– quote van de aandachtgever –

Heb je vragen?

Voel je vrij om contact met mij op te nemen via het contactformulierper mail of mobiel.
Ook als de kosten van een wandeling niet haalbaar voor je zijn.

Wees welkom bij Inspirerend Gesprek,
zoals je heden bent.