Inspiratiewandeling

Groep

Duur: 3 uur
Mogelijke startpunten wandeling:
Mas Montagne, Amerongen
Het wapen van Sandenburg, Doorn
Kosten: 25 euro p.p.

Aanmelden

 

Voor JOU, als jullie:
  • als team op zoek zijn naar inspiratie en verbinding. Specifiek aandacht willen besteden aan luisteren naar jezelf en elkaar
  • een vrijgezellenfeest willen organiseren waarbij inspiratie, verbondenheid en de rust van de natuur belangrijk zijn
  • als vriendinnengroep een diepere verbinding met elkaar willen hebben
Loslaten Herfst

Uiterlijk een week voor de inspiratiewandeling plannen we een kort overlegmoment in om te verkennen wat de opzet gaat worden van de inspiratiewandeling. Willen jullie elkaar op een diepere laag leren kennen? Is er iets te vieren? Gaat het om een specifiek thema, als bv. luisteren naar elkaar en naar jezelf? Na dit overlegmoment werk ik de inspiratiewandeling voor jullie uit.

De inspiratiewandeling zelf begint eerst met een kopje koffie of thee met een uitleg van hoe de inspiratiewandeling er uit gaat zien. We nemen de tijd om een verbinding te creëren waarbinnen iedereen zich veilig genoeg voelt. Daarna komen we letterlijk in beweging en kan de inspiratiewandeling met thema echt beginnen!

Tijdens de inspiratiewandeling ontvangt iedereen een zelfgemaakte kaart die speciaal voor de gelegenheid is gemaakt. Met de kaart ontvangen jullie iets tastbaars om op terug te kijken en tevens geeft het inspiratie voor de toekomst.

De dag na het gesprek ontvangen jullie een factuur of betaalverzoek van mij. Ik waardeer het zeer als jullie deze binnen de betaaltermijn voldoet.

Merel


Door onze
verbinding
met anderen,
ontdekken we
steeds een stukje
meer van
ons zelf

– Anne Morrow Lindbergh –

 

Heb je vragen?

Voel je vrij om contact met mij op te nemen via het contactformulierper mail of mobiel.
Ook als de kosten van een wandeling niet haalbaar voor je zijn.

Ik kijk uit naar onze ontmoeting.