De lente is in zicht!

In de afgelopen weken heb ik flyers gemaakt voor Inspirerend Gesprek. Ik ben er erg blij mee! Vijf verschillende voorkanten. Zelfde achterkant, waarop de vier vaste vormen van gesprekken staan die ik aanbied. En één daarvan is de inspiratiewandeling, waar het voor mij mee begonnen is…

Wanneer je een inspiratiewandeling reserveert, ontvang je van mij een paar vragen. Bv. wat je favoriete boom, bloem, dier of kleur is. Jouw antwoorden leg ik eerst voor me neer. Zorgvuldig. Ik neem hierbij de tijd om te vertragen en te voelen. En dan ga ik op onderzoek uit. Van de uitkomst maak ik een kaart. Deze kaart is voor iedereen uniek. De kaart vormt de basis van de inspiratiewandeling. Het nodigt uit voor inspirerende en verdiepende gesprekken.

Naast de kaart heb ik vele inzichtkaarten, gedichten en overige attributen in mijn rugzak zitten. Alle nodigen je uit om te voelen, na te denken en je uit te spreken. Wat vind je van die stelling? Welk gevoel roept een gedicht bij je op? Wat is jouw antwoord bij een vraag?

Dit alles gebeurt tijdens een wandeling in het bos. En lopen in de natuur doet iets. Het bos ademt rust uit. Het geluid van mobiele telefoons staat uit. Je hoort de vogels of het ruizen van de wind door de bomen. Je voelt de aarde onder je voeten. Het nodigt je uit om in het nu aanwezig te zijn. Het prikkelt je zintuigen. Het laat je vertragen.

Hoewel ik inspiratie aanreik en vragen stel, ben jij degene waar het tijdens de wandeling om draait. Jij bepaalt wat je wilt zeggen en hoe diepgaand het gesprek wordt. Er bestaan tijdens een inspiratiewandeling geen perfecte antwoorden. Je hoeft niet je best te doen. Je wordt uitgenodigd om te ontdekken. Om vanuit verschillende invalshoeken naar iets te kijken. Je kunt hierdoor tot andere inzichten komen, maar je kunt ook bevestigd worden in je gevoel. Jij bepaalt de lengte van de wandeling. Hoe snel of langzaam je wilt lopen. Hoe vaak je stil wilt staan of op een bankje wilt zitten. Meestal vliegt de tijd voorbij en duurt de wandeling 2 a 2,5 uur.

Elke inspiratiewandeling is anders. Elk mens is anders. En dat maakt het zo bijzonder en waardevol.

De lente is in zicht! Knoppen gaan uitkomen. Er komt weer meer kleur in de natuur. Ontdek wat een inspiratiewandeling voor jou kan betekenen. Op mijn website staan een paar vaste startlocaties vermeld. Naast deze locaties is het ook mogelijk om in Rhenen, Elst (Utrecht), Leersum en Doorn te wandelen. De kosten van een inspiratiewandeling bedragen 37,50 euro. Zie voor meer informatie: https://www.inspirerendgesprek.nl/gesprekken/inspiratiewandeling/

Met een liefdevolle open omarming,
Brigitte

PS De inspiratiewandeling kun je ook als cadeau aan iemand geven (inspirerend geschenk). De inhoud van de cadeaubon wordt afgestemd op de ontvanger. Ik vraag je om vijf woorden door te geven die passen bij de persoon aan wie je de inspiratiewandeling wilt geven. Op basis van deze vijf woorden maak ik de cadeaubon.